Detachering

 

Bent u op zoek naar een bedrijfsarts, casemanager, arbeidsdeskundige of andere arbo-professional?

ARBO365 heeft alle disciplines in huis en doet u graag een voorstel voor het tijdelijk uitlenen van deze professionals aan uw organisatie.

o

Tijdelijke vervanging

Bent u op zoek naar een ervaren ARBO-professional die tijdelijk de werkzaamheden van een van uw medewerkers kan waarnemen?

T

Projectmatige inzet

Heeft u voor een nieuw- of tijdelijk project een ervaren ARBO-professional nodig? ARBO365 werft en selecteert snel een geschikte kandidaat voor u.

Aanloop naar dienstverband

Overweegt u om een ARBO- professional in dienst te nemen? ARBO365 zorgt voor een geschikte kandidaat die eerst tijdelijk wordt gedetacheerd.

Hieronder vindt u een overzicht van onze ARBO-professionals

Bedrijfsarts

Bent u op zoek naar een bedrijfsarts? ARBO365 heeft een groot netwerk van geregistreerde bedrijfsartsen in Nederland.

Arbeidsdeskundige

Bent u op zoek naar een arbeidsdeskundige? ARBO365 heeft diverse gediplomeerde arbeidsdeskundigen in haar netwerk beschikbaar.

Verzekeringsarts

Bent u op zoek naar een verzekeringsarts? ARBO365 heeft een netwerk van gediplomeerde verzekeringsartsen in Nederland.

Psycholoog

Bent u op zoek naar een psycholoog voor de begeleiding van uw medewerkers? ARBO365 werft en selecteert graag een kandidaat voor u.

Basisarts

Bent u op zoek naar een basisarts die u kunt inzetten onder supervisie van een bedrijfsarts? ARBO365 helpt u graag aan geschikte kandidaten.

Vertrouwens persoon

Bent u op zoek naar een vertrouwenspersoon voor uw organisatie? ARBO365 heeft gediplomeerde vertrouwenspersonen beschikbaar.

Casemanager

Bent u op zoek naar een Casemanager Verzuim? ARBO365 beschikt over een netwerk van ervaren casemanagers in Nederland.

Ergonoom

Bent u op zoek naar een ergonoom of bedrijfsfysiotherapeut voor uw organisatie? ARBO365 bespreekt graag hoe we u van dienst kunnen zijn.


OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

NAAR CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 612