INZETBAARHEID

WILT U WERKEN AAN DE INZETBAARHEID VAN UW WERKNEMERS?

Fysiek- en Mentaal gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Onze inzetbaarheidsdiensten zijn gericht op het gezond, vitaal en (duurzaam) inzetbaar houden van uw werknemers en op het creëren van daartoe bijdragende  arbeidsomstandigheden.

ARBO365 kan u ondersteunen bij het ontwikkelen van een succesvol inzetbaarheidsprogramma én kan hier mede invulling aan geven door het inzetten van diverse instrumenten.

Onze inzetbaarheidsdiensten:

 

duurzaamheid scan

Duurzaamheidscan

Met behulp van een duurzaamheidscan inventariseren we de risico’s en verbeterkansen van uw organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

werkvermogenscan

Werkvermogenscan

Met behulp van een werkvermogenscan, brengen onze arbeidsdeskundige adviseurs de werkbelasting en belastbaarheid van uw werknemer(s) in kaart.

bedrijfscounseling

Bedrijfscounseling

Voor werknemers die kampen met problemen door bijvoorbeeld werkdruk, functiewijzigingen of privé omstandigheden die invloed hebben op het werk.

stressmanagement

Stressmanagement

Wilt u werk maken van stresspreventie in uw organisatie? Met behulp van onze werkdrukmeting en trainingsprogramma’s maken we werkstress beheersbaar!

schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Heeft u te kampen met werknemers die schuldproblemen hebben en daardoor minder goed presteren op het werk of die zich daardoor frequent ziekmelden? 

leefstijlbegeleiding

Leefstijlbegeleiding

Heeft u te maken met werknemers die door hun leefstijl minder fit, vitaal en productief zijn? Bijvoorbeeld door Roken, Overgewicht, Drank- en/of druggebruik?

Arbodienst offerte

WILT U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van inzetbaarheid? Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in.

Offerteaanvraag INZETBAARHEID

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 610