Home > Nieuws

Twee derde werknemers is tevreden over arbodienst

DIT NIEUWSBERICHT WORDT U AANGEBODEN DOOR ARBODIENST ARBO365.

We hebben het onderstaande nieuwsbericht op onze website geplaatst, vanwege de relevantie met onze werkzaamheden als Arbodienst. De inhoud is afkomstig van externe bronnen en we kunnen dan ook niet instaan voor de juistheid van de inhoud.

WE WENSEN U VEEL LEESPLEZIER MET DIT ARTIKEL.

Twee derde werknemers is tevreden over arbodienst

Ruim twee derde van de werknemers is tevreden over het contact met de bedrijfsarts en de casemanager van een arbodienst in 2014.

 

Dat blijkt uit een steekproef van Gfk onder duizend werknemers.

Zij voelen zich serieus genomen, vinden dat afspraken nagekomen worden en dat er vertrouwelijk met de informatie wordt omgegaan. Werknemers vinden dat de afwikkeling van een ziekmelding goed ging en de moeite die ze er voor moeten doen. Zieke werknemers vinden ook dat de bedrijfsarts en de casemanager genoeg tijd voor hen had.

“We zijn blij met deze mooie cijfers, die zelfs een verbetering laten zien in vergelijking met 2013”, aldus Kick van der Pol, voorzitter van OVAL, de brancheorganisatie van arbodiensten.

De bedrijfsarts scoort op vrijwel elk punt hoger dan in 2013. Acht op de tien werknemers vindt hem of haar zeer vriendelijk. Ook vinden ze dat de arts de klachten serieus neemt en ze vinden de gemaakte afspraken duidelijk.

Bron: nu .nl

Arbodienst offerte

WILT U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over onze diensten naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neemt u dan s.v.p. contact met ons op.

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

NAAR CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 612