DIGITALE RIE ONLINE

ZIET U OOK OP TEGEN HET OPSTELLEN VAN DE RIE?

Maar al te vaak is het voldoen aan de wettelijke verplichting, de enige motivatie om aan de slag te gaan met de Risico Inventarisatie. Het resultaat, een mooi dik rapport dat onder in de bureaulade verdwijnt. Vervolgens keurt de inspectie SZW het rapport af, omdat het niet actueel meer is.

De Digitale RIE Online van ARBO365 zorgt voor een altijd actuele RI&E, die u via e-mail notificatie op de hoogte houdt van ingeplande acties. 


INHOUD DIGITALE RIE ONLINE

De Digitale RIE Online van ARBO365 maakt het uitvoeren en bijhouden van de RIE makkelijk voor u. De inventarisatie kunt u zelf eenvoudig online doen, door de vragen in het systeem te beantwoorden. (dit kunnen we desgewenst ook voor u uit handen nemen)

De actiepunten uit de inventarisatie komen automatisch in het Plan van Aanpak terecht. En bent u nog niet toegekomen aan het oplossen van een geconstateerde tekortkoming, dan krijgt u voor de deadline een reminder via uw e-mail. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een actuele RI&E.

 

digitale-rie

Wilt u meer weten over de praktische en moderne toepassing? Neem dan s.v.p. contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wil u een offerte ontvangen? Vul dan s.v.p. hieronder uw contactgegevens in.

OFFERTE DIGITALE RIE

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

NAAR CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 612