RISICO INVENTARISATIE

BESCHIKT UW BEDRIJF OVER EEN ACTUELE RISICO INVENTARISATIE & -EVALUATIE (RI&E)?

Door het (laten) uitvoeren van een RI&E ontstaat een helder beeld van wat uw organisatie al doet én nog moet doen om de Arbozorg op peil te brengen. Het is voor iedere organisatie met personeel wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een uitgevoerde en getoetste RI&E.

ARBO365 kan u op verschillende manieren helpen bij uw RI&E. Via ons stappenplan hieronder bepaalt u zelf hoeveel hulp u hierbij nodig heeft.

WAT ZEGT DE WET?

WELKE WETTELIJKE VERPLICHTINGEN ZIJN ER?

Volgens de Arbowet moet ieder bedrijf een Risico Inventarisatie & -Evaluatie maken. Dus ook als u maar weinig werknemers in dienst heeft. Inspectie SZW controleert de RI&E. Is in uw bedrijf de RI&E niet op orde? Dan kan de Inspectie maatregelen nemen en zelfs een boete opleggen.

Kijk voor meer informatie op www.inspectie-SZW.nl

R

STAP 1

Bestel onze RI&E Basismodule.

We zorgen dat u de juiste digitale (branche)RI&E vragenlijst ontvangt, die u in stappen – en met behulp van onze helpdesk – kunt invullen.

R

STAP 2

U krijgt voorbeeld documenten!

In de RI&E wordt om diverse (beleids)documenten gevraagd. In de basismodule krijgt u deze documenten gratis van ons!

R

STAP 3

Extra ADVIES (optie)

Bestel onze ADVIESMODULE voor hulp op locatie.

Een Preventie-expert helpt u bij het (af)maken van uw RIE.

R

STAP 4

Is een wettelijke TOETSING nodig?

Bestel onze TOETSMODULE voor een formele toetsing van uw Risico Inventarisatie en -Evaluatie. Een waardevolle zekerheid!

MODULE 1 - RI&E BASISMODULE

DIGITALE RI&E + HELPDESK + VOORBEELD DOCUMENTEN

In de Basismodule voorzien we u van alle tools die u nodig heeft om een goede RI&E te kunnen maken. We verzorgen de toegang tot een digitale RI&E module, waar u – desgewenst in stappen – de vragen over de situatie in uw bedrijf kunt invullen. We voorzien u van een praktische handleiding voor het gebruik van de software.

Verder kunt u gebruik maken van onze e-mail helpdesk bij vragen en voorzien we u van enkele belangrijke voorbeeld documenten, die u mogelijk niet in uw bezit heeft, maar waar wel naar gevraagd wordt in de RI&E. (arbobeleid / verzuimbeleid / bedrijfsnoodplan / protocol ongewenst gedrag / functieomschrijving preventiemedewerker)

€ 425,- excl. 21% BTW

Klanten met een Jaarcontract of een Verzuim Ontzorg Pakket ontvangen 20% korting op deze module.

Let op: deze module is niet voor alle branches beschikbaar (o.a. zorgsector, bouw en automotive). Vraag naar de mogelijkheden.

MODULE 2 - RI&E ADVIESMODULE

ONDERSTEUNING DOOR ERVAREN PREVENTIE-EXPERT

De RI&E bestaat uit een zeer uitgebreide vragenlijst, verdeeld over diverse onderwerpen; van beleidsmatige via (arbo)technische tot arbeidsrechtelijke aard.

Niet iedere preventiemedewerker is (al) van deze vaak vaktechnische materie op de hoogte en kan dan gebaat zijn met de hulp van een adviseur. ARBO365 biedt de inzet van Preventie-Experts aan, die u op locatie ondersteunen bij het  opstellen van de RI&E rapportage.

De Preventie-Expert kijkt met een frisse blik naar uw bedrijfsomstandigheden en naar de aanwezige risico’s en voorkomt, dat u door ‘bedrijfsblindheid’ aanwezige risico’s over het hoofd ziet of onderschat. De kosten bedragen € 450,- per dagdeel, exclusief 21% BTW en reiskosten á € 0,45 per km.

€ 495,- excl. 21% BTW

MODULE 3 - RI&E TOETSMODULE

WETTELIJKE TOETSING DOOR GECERTIFICEERD HOGERE VEILIGHEIDSKUNDIGE

Indien er voor uw bedrijf geen wettelijk goedgekeurde Branche RI&E beschikbaar is, of als uw bedrijf meer dan 25 werknemers heeft, dan is een wettelijke toetsing van uw RI&E verplicht. In die situatie bezoekt onze Hogere Veiligheidskundige adviseur uw bedrijf om de RI&E, het Plan van Aanpak en de situatie in de praktijk te controleren.

Ook kan het zijn dat u vanwege certificeringseisen (ISO/VCA) moet beschikken over een wettelijk getoetste RI&E. Overigens bieden bedrijfsschadeverzekeraars vaak een reductie van het eigen risico aan, indien uw RI&E wettelijk is getoetst.

De kosten voor de toetsing van een normale RI&E bedragen € 675,- , exclusief 21% BTW en en reiskosten á € 0,45 per km.

€ 675,- excl. 21% BTW

 

Toetsing Kantoor-RI&E:

Voor een Kantoor-RI&E (voor bedrijven die alléén kantoorwerk hebben, zonder andere bijkomende risico’s) die op afstand getoetst kan worden bedragen de kosten € 375,- , exclusief 21% BTW.

€ 375,- excl. 21% BTW

Combinatiekorting bij Kantoor-RI&E:

Indien u gelijktijdig module 1 en 3 afneemt ontvangt u een combinatiekorting van € 200,-.

BESTELLING RIE MODULES

Uw bestelling

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling en u kunt deze desgewenst binnen 5 werkdagen annuleren.

Op uw bestelling zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 610