RISICO INVENTARISATIE

BESCHIKT UW BEDRIJF OVER EEN ACTUELE RISICO INVENTARISATIE?

Door het (laten) uitvoeren van een Risico Inventarisatie ontstaat een helder beeld van wat uw organisatie al doet én nog moet doen om de Arbozorg op peil te brengen. Het is voor iedere organisatie met personeel wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een uitgevoerde en getoetste RI&E.

Voor bedrijven met minder dan 25 werknemers bestaat de mogelijkheid om te werken met een goedgekeurde Branche RI&E. Ook bij de uitvoering daarvan kunnen wij u van dienst zijn.

 


Wat is de situatie in uw bedrijf?

Q

We hebben nu géén RI&E

Uw bedrijf dient een RI&E te (laten) maken, om zo te voldoen aan de wettelijke eisen.

ARBO365 helpt u snel én voordelig aan een praktische en heldere Risico Inventarisatie en -Evaluatie.

We hebben een oude RI&E

Is uw RI&E drie jaar of ouder, of zijn er werkprocessen in uw bedrijf veranderd of bijgekomen?

ARBO365 helpt u bij het up-to-date maken van uw RI&E en toetst deze indien nodig.  

Onze branche-rie moet getoetst

U heeft met een goedgekeurde branche-rie een inventarisatie gemaakt en wilt deze laten toetsen?

ARBO365 controleert uw inventarisatie, adviseert over aanpassingen én toets uw RI&E voordelig!  


OPTIES VOOR UITVOERING RISICO INVENTARISATIE

 

Nieuwe RIE maken:nieuwe rie maken

ARBO365 helpt bedrijven en organisatie bij het opstellen van een praktische en werkbare Risico Inventarisatie en -Evaluatie, inclusief voorstel Plan van Aanpak.

Onze aanpak kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige inventarisatie van de risico´s, waarbij rekening wordt gehouden met de praktische invulling van arbo-eisen in uw specifieke werksituatie.


 

Bestaande RIE updaten: update rie

ARBO365 kan uw bedrijf of organisatie ook van dienst zijn bij het updaten van een bestaande RI&E.

We controleren of uw RI&E rapportage nog voldoet aan de laatste stand van de wettelijke eisen, en controleren vervolgens of de situatie in uw bedrijf of organisatie is gewijzigd ten opzichte van de vorige inventarisatie.

Van de wijzigingen maken we een overzichtelijke rapportage, waarmee u (indien nodig) vervolgens aan de slag kunt om verdere beheersmaatregelen te nemen. Met een opnieuw geactualiseerde RI&E kan uw bedrijf of organisatie voorlopig weer vooruit.


 

Branche RIE toetsen:VCA VCU Certificaat

 

ARBO365 ondersteunt uw bedrijf of organisatie ook bij het opstellen en toetsen van een Risico Inventarisatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een zogenaamd Branche Rie-instrument.

Voor diverse branches is een dergelijk instrument (lees online vragenmodule) ontwikkeld, waarbij de te inventariseren onderwerpen meer op de praktijksituatie in uw branche zijn afgestemd.

Wilt u weten of er voor uw branche ook een rie-instrument is ontwikkeld? Neem dan s.v.p. contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u een offerte ontvangen voor het uitvoeren van een Risico Inventarisatie? Vul dan s.v.p. hieronder uw contactgegevens in.

OFFERTE RISICO INVENTARISATIE

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

NAAR CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 612