WERKBELEVING SCAN

WILT U WETEN HOE UW WERKNEMERS HET WERKEN VOOR UW ORGANISATIE ERVAREN?

Met een werkbelevingsonderzoek kan min of meer objectief worden vastgesteld hoe uw werknemers het werken voor uw organisatie ervaren en of er werknemers dreigen uit te vallen door bijvoorbeeld psychische klachten, zoals overspannenheid of burn out.

De werkbelevingsonderzoeken zijn altijd maatwerk en worden in nauwe samenwerking met de klant afgestemd en uitgevoerd. ARBO365 hanteert daarbij de filosofie dat het niet gaat om het onderzoek op zich, maar om het opsporen van risico’s en het signaleren van potentiële verbeteringen.

INHOUD WERKBELEVINGSCAN

HOE ZIET EEN WERKBELEVINGSONDERZOEK ER UIT? onderzoek werkbeleving

 

Het onderzoek vindt plaats door middel van betrouwbare vragenlijsten en interviews en is modulair van opzet. Aan de hand van de behoefte van de klant kunnen extra thema’s aan de vragenlijst worden toegevoegd, waar het management iets over wil weten. De vragenlijst die wordt gebruikt is de Vragenlijst Beleving en Beoordeling van Arbeid (VBBA), een vragenlijst die zich in de praktijk heeft bewezen en die ook inzicht kan geven in individuele gezondheidsbeleving van een medewerker.

 

WAT KUNT U VAN EEN WERKBELEVINGSONDERZOEK VERWACHTEN? advies werkgever

 

Dankzij deze individuele diagnostiek kunnen medewerkers worden uitgenodigd voor een preventief gesprek bij een arbeidsdeskundige. Bijvoorbeeld ter voorkoming van verzuim als gevolg van werkstress. Een ander voordeel van de vragenlijst is dat er een benchmark (vergelijking) kan worden uitgevoerd zodat de organisatie zich kan vergelijken met andere overeenkomstige bedrijven of instellingen. Wij helpen uw organisatie desgewenst bij het opstellen van actieplannen en het implementeren van de adviezen.

 

Arbodienst offerte

Offerteaanvraag WERKBELEVINGSSCAN

OVER ARBO365

ARBO365 is een persoonlijke, vakbekwame én flexibele Arbodienst. We werken landelijk en helpen bedrijven en organisaties bij het beheersen van ziekteverzuim én bij het realiseren van een veilige werkomgeving en een duurzaam inzetbare personele organisatie.

Hiertoe bieden we een compleet pakket diensten op de gebieden Verzuim, Preventie en Inzetbaarheid. We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, op maat afgestemd op de wensen van úw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Stuur ons dan s.v.p. een bericht via het contactformulier.

Heeft u een vraag?

Helpdesk ARBO365

 

Bel onze Helpdesk

085 – 4014 610