TRAINING & VOORLICHTING

 

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden in uw organisatie.

Ook bent u verplicht een preventief beleid te voeren, inclusief het Trainen en Voorlichten van uw personeel.

 


Training

ARBO365 verzorgt diverse op maat afgestemde incompany trainingen op het gebied van verzuim, veiligheid en vitaliteit.
v

Voorlichting

Wilt u uw personeel voorlichten over een ARBO of veiligheidsonderwerp? ARBO365 verzorgt interessante en leerzame sessies.

E-learning

Wilt u een moderne invulling geven aan voorlichting en training over Veilig en Gezond Werken? Kies dan voor onze Video E-learning trainingen.

Onze trainingen op het gebied van ARBO & Veiligheid

Hieronder vindt u een overzicht van de training en voorlichting die we voor uw uw organisatie kunnen verzorgen. Staat uw trainingsonderwerp hier niet bij? Neem dan s.v.p. contact met ons op.


Fysiek belasting
ARBO365 traint uw management en medewerkers ‘op de werkplek’ over de fysieke belasting en ergonomische principes die komen kijken bij hun werkzaamheden.
E.H.B.O.

ARBO365 verzorgt E.H.B.O. trainingen in diverse branches waar deze kwalificatie een vereiste is. Hieronder valt ook kind E.H.B.O. voor de Kinderopvang.

Preventie medewerker

ARBO365 traint uw preventiemedewerker(s) over de taken en werkzaamheden die horen bij de uitvoering van hun rol in uw arbo- en veiligheidsbeleid.

VCA trainingen

ARBO365 leidt uw medewerkers voor de training Basisveiligheid VCA en de training Veiligheid voor Leidinggevenden (VOL VCA).

Verzuim management

ARBO365 traint uw (personeels)management op het gebied van effectief verzuimmanagement, waarbij uw organisatie zoveel mogelijk de regie neemt.

Video trainingen

ARBO365 biedt een breed pakket Video trainingsmateriaal aan, waarmee uw organisatie zelf voorlichting en training kan geven aan het personeel.

Bedrijfs hulpverlening

ARBO365 leidt uw medewerkers op tot vaardig en erkend Bedrijfshulpverlener, waarmee uw organisatie voldoet aan de wettelijke eisen op dit gebied.

Safety E-learning

ARBO365 biedt uw organisatie een compleet pakket interessante ARBO & Veiligheidstrainingen aan in een moderne en praktische E-learning omgeving.


365 dagen per jaar ondersteuning voor uw veiligheidsorganisatie

Wilt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de beschikking hebben over uw veiligheidsinformatie en wilt u onze support daarbij?


TRAINING & VOORLICHTING OP MAAT

Alle trainingen en voorlichtingssessies worden op maat afgestemd op de wensen van uw organisatie.

Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde groep medewerkers of een bepaalde afdeling voorlichten over een nieuwe werksituatie? 

ARBO365 kan in iedere situatie een training op maat voor u samenstellen.

Ook adviseren we u graag over een opleidingsprogramma waarin periodiek aandacht aan arbeidsomstandigheden en veiligheid wordt gegeven.

VIDEOTRAINING EN E-LEARNING

Nieuw zijn onze Videotrainingen en E-learning trainingen op het gebied van Veilig en Gezond werken.

ARBO365 vertegenwoordigd het complete pakket met zeer realistische trainingen van ARBO-TV.

Momenteel is er een bestand van 20 Nederlandstalige trainingen beschikbaar, met onderwerpen uiteenlopend van Algemeen Veiligheidsbewustzijn tot aan specifieke trainingen voor Heftruckchaufeurs, op het gebied van Werken op Hoogte, Werken met Hoogwerkers, Alcohol en Drug op het werk. etc. etc.

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van training & voorlichting? Vul dan s.v.p. hieronder uw gegevens in.

AANVRAAG TRAINING: